Maria roept dringend op te bidden voor vrede

Met de vijf maal herhaalde oproep deed de Heilige Maagd haar sterkste appèl om met haar in gebed te gaan voor vrede in de wereld sinds vele jaren in haar boodschap aan ziener Ivan Dragicevic op zondag in Turijn in Italië. "Werk met haar samen in de totstandkoming van een nieuwe en betere wereld" voegde Ivan toe.

virgin mary our lady madonna gospa vergine
                      maria vierge marie tihaljina medjugorje pray
                      prayer peace apparition visionary seer veggente
                      voyant seher ivan dragicevic rivoli torino italy
                      italia september settembre 16 2012

Met een vijfvoudige oproep tot gebed voor wereldvrede, liet de Maagd Maria weinig twijfel bestaan over haar huidige behoeften tijdens haar verschijning op 16 september aan de Medjugorje-ziener Ivan Dragicevic

Het bezoek van de ziener van Medjugorje,Ivan Dragicevic aan Turijn in Italië op 16 september ging geheel over de noodzaak om te bidden voor vrede in de wereld.

In deze lokale omgeving, buiten de onmiddellijke wereldwijde aandacht, geschonken aan haar gewoonlijke maandelijkse boodschappen aan Ivan's medezieners Marija Pavlovic-Lunetti en Mirjana Dragicevic-Soldo, deed Maria haar meest nadrukkelijke oproep voor vrede in de wereld sinds jaren:

"Lieve kinderen, ook vanavond wil ik jullie helpen. Bid voor vrede. Bid met mij voor vrede in de wereld. Vrede, lieve kinderen! Alleen vrede! Ik bid met jullie voor vrede in de wereld. Om deze reden zeg ik jullie, lieve kinderen, volhard in gebed! Dank jullie, lieve kinderen, omdat jullie ook vandaag gehoor hebben gegeven aan mijn oproep" zei de Maagd Maria, volgens Radio Maria.

ivan dragicevic medjugorje visionary seer
                      veggente voyant seher

Ziener Ivan Dragicevic uit Medjugorje tijdens een verschijning

Ivan onderstreepte de oproep toen hij zijn verschijning beschreef:

"Opnieuw, zou ik willen benadrukken dat de Madonna behoorlijk lang voor vrede in de wereld bad en met zeer eenvoudige woorden ons allen uitnodigt om met haar te bidden voor de vrede in de wereld. Ik hoop dat we gehoor zullen geven aan de oproep van Onze Lieve Vrouw en haar boodschappen verwelkomen, zodat we haar medewerkers worden in de opbouw van een nieuwe en betere wereld" vertelde de ziener aan de deelnemers in Turijn.

Hij beschreef zijn regelmatige privé-conversatie met de maagd als "lang" en voegde toen toe:

"na dit privé gesprek ging Onze Lieve Vrouw in gebed."

(Dit artikel staat op

www.medjugorje.eu/nieuws/vrede

en is een handmatig vertaalde versie van

www.medjugorjetoday.tv/7121/mary-strongly-calls-to-pray-for-peace/)

Spirit Daily verspreidt dit artikel

http://is.gd/BUltLr