tussenkomst redde mirjana's geheimen

Gedurende de oorlog in Bosnië, was het perkament waarop de 10 profetische geheimen van ziener Mirjana Dragicevic-Soldo staan, in Sarajevo en onbereikbaar voor haar. Maar een Spaanse soldaat voelde een drang om haar gezinshuis binnen te gaan, vond het perkament en hoorde toen een stem die hem zei het in Medjugorje af te geven.

Mirjana praying before her apparition on March 18th 1994, her 29th birthday when war was raging in Bosnia and Hercegovina

Mirjana biddend voor haar verschijning op de 18 maart 1994, op haar 29ste verjaardag toen de oorlog woedde in Bosnië en Herzegowina

Oorlogstijden zijn buitengewone tijden en gedurende de oorlog in Bosnië waren buitengewone middelen nodig om het perkament , dat de 10 profetische geheimen die de maagd Maria aan ziener Mirjana Dragicevic- Soldo uit Medjugorje heeft toevertrouwd, te behouden.

Het perkament, onmogelijk door iemand anders te ontcijferen dan Mirjana, was in Sarajevo, de belegerde hoofdstad van Bosnië en Herzegowina, verborgen in een tas. Toen de oorlog uitbrak, was Mirjana in Medjugorje en kon niet terugkeren om het document terug te halen.

Miljana Barbaric

Miljana Barbaric

Dat het perkament achtergebleven was in het ontoegankelijke huis in Sarajevo maakte Mirjana ongerust. Tijdens een verschijning vroeg ze de maagd Maria erover. Als antwoord werd haar verteld: "Maak je er geen zorgen over. Mijn Zoon zal hier voor zorgen" vertelt Miljana Barbaric, een nicht van de overleden Medjugorje-priester pater Slavko Barbaric uit Medjugorje, aan Gabriël Paulino, de redacteur van Medjugorje Brasil.

Mw. Barbaric is een verre verwante van Mirjana, omdat pater Slavko ook de oom was van de echtgenoot van Mirjana, Marko Soldo.

"Kort daarna voelde een Spaanse soldaat van de VN-vredesmacht een sterke drang om het gezinshuis van Mirjana binnen te gaan.
Bij binnenkomst zag hij de tas en pakte hem. Toen hij haar opende, zag hij daarin het perkament. Toen hoorde de soldaat een stem die hem zei 'Ga naar Medjugorje en geef dit af aan Mirjana Dragicevic-Soldo' " vertelt Miljana Barbaric.

Als de profetische geheimen gaan plaatsvinden, zal Mirjana het perkament overhandigen aan de Franciscaanse priester pater Petar Ljubicic die, vertelt Miljana, in staat zal zijn alleen het geheim te ontcijferen dat in verband staat met de gebeurtenis die op het punt staat te gebeuren. Dan zullen hij en Mirjana 10 dagen bidden en vasten. Drie dagen voor iedere gebeurtenis, zal pater Petar onthullen wat er zal gebeuren.


(Dit artikel staat op
    www.medjugorje.eu/nieuws/perkament
en is een handmatige vertaling van
    www.medjugorjetoday.tv/9529/intervention-saved-mirjanas-secrets/ )