Internetcafés in en om Medjugorje die in coronatijd nog open zijn


Als men in Medjugorje voor langere tijd gebruik wil maken van internet, is het gebruik van uw mobiele telefoon buiten de EU duur voor contact met de EU en brengt draadloos stralingsrisico's met zich mee, dus internetcafés (met bekabelde computers) zijn verplicht. In Medjugorje zijn de meeste internetaccommodaties gesloten vanwege corona en het beperkte aantal bezoekers in deze tijd.

Als men echter grondig zoekt, kan men enkele accommodaties vinden die internet bieden.
  1. In Čitluk is er een Internet Klub Alpha - Broćanski Trg BB, 88260 Čitluk, de gemeente waaronder Medjugorje valt. Aan de hoofdstraat van Čitluk moet u naar rechts, en aan de rechter kant is er de Basement Pub. Na de Basement Pub komt een parkeerplaats en aan de linkerkant van de parkeerplaats aan de overkant is Klub Alpha. Het is een gamershal, met een twintigtal computers opgesteld in het donker, met koptelefoon en internetbrowser en kost 2 KM (ongeveer € 1) per uur, drankjes en snacks verkrijgbaar. Openingstijden van 07.00 uur tot laat.
  2. Van Alpha leerde ik dat ze een verbetering waren ten opzichte van de gamershal in Medjugorje zelf! Deze heb ik ook gevonden. Men rijdt in Medjugorje de hoofdweg van de kerk naar de Krizevac en men ziet halverwege aan de rechterkant een groot betonnen sportveld. Daar tegenover aan de linkerkant begint een zijweg. Rechts van deze zijweg is een café met wifi, maar ze zullen u vertellen dat er aan de linkerkant van deze zijweg een huis is, waar in de kelder een gamershal is. En dat is er! Hoofdingang op de begane grond natuurlijk, maar pas op, want de gamershal bevindt zich in de kelder! Ongeveer 8 computers in het donker opgesteld, met koptelefoon en internetbrowser, ook 2 KM per uur. Openingstijden 21:00 (!) - 05:00 (!).
  3. Van daaruit leerde ik dat er nog een gamershal is in Medjugorje, dicht bij het hoofdpostkantoor. Komende vanaf de kerk op de rotonde rechtdoor, op de nieuwe weg, na enkele huizen aan de rechterkant zie je een huis met een verlengd deel. uitgerekt naar voren, naar de hoofdstraat. Dat is de gamershal. De eigenaar werkt echter in zorginstellingen en het leek hem verstandiger in deze tijd om het gesloten te houden.
Vind u andere open faciliteiten dan hier genoemd, laat het me dan weten via info@medjugorje.eu!

Dit document is deel van... Clicky
laatste 1000 bezoekers
maandag 14 september 2020