Tags

Related Articles

Share This

Ivan versterkt Ierse strijd tegen abortus

Het aantal abortussen in de wereld laat de Heilige Maagd huilen, vertelde ziener Ivan Dragicevic tussen de 1000 en 2000 mensen in Dublin op 7 januari. Ivans bezoek kwam op een moment dat abortus boven aan de publieke agenda in Ierland staat en de aanwezigen zeiden dat het optreden van de ziener op tijd kwam.

Ivan Dragicevic in September 2012. Photo: Daniel Miot, guardacon.me

Ivan Dragicevic in september 2012. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

Ziener Ivan Dragicevic uit Medjugorje droeg met zijn ervaringen met de Maagd Maria bij aan het huidige Ierse abortusdebat, door het grote verdriet dat abortus bij Maria veroorzaakt te noemen en één van haar vroegere boodschappen aan te halen.

Een meer dan volle St. Saviour's kerk in Dublin luisterde, met een verslag dat sprak van 1000, een ander van rond de 2000 en een derde van meer dan 2000 aanwezigen. Behalve zij die zaten, waren er nog meer mensen die helemaal rond de kapel stonden. Een grote menigte had zich verzameld anderhalf uur voor de bijeenkomst begon.

St. Saviour's Church in Dublin, Ireland

St. Saviour’s kerk in Dublin, Ierland

"In zijn getuigenis, versterkte Ivan de waardigheid van alle menselijke leven van conceptie tot natuurlijke dood. Hij zei dat het grote aantal abortussen in de wereld de Maagd Maria tranen in de ogen gaf en dat zij ons oproept leven te respecteren van het moment van conceptie tot de natuurlijke dood" bericht deelneemster Donna McAtee aan Medjugorje Today.

"Op dit moment waarop Ierland worstelt met abortusdebatten, kon het bericht van Maria niet op een beter moment komen ", zegt deelneemster Teuta Hasani.

medjugorjeIvans verschijning duurde negen minuten. Dat maakt het één van zijn langere, orschoon niet ongewoon lange. Ivan deed verslag van zijn boodschap die hem gegeven was door de Maagd Maria aan de aanwezigen in Dublin:

"Lieve kinderen, vandaag is jullie Moeder bijzonder gelukkig met jullie. Vandaag roep ik jullie op tot gebed. Lieve kinderen wordt niet moe met bidden, weet dat ik altijd bij jullie ben, dat ik met jullie ben en dat ik de voorspraak bij mijn Zoon voor jullie ben. Daarom bid met mij, bid voor mijn plannen die ik tot stand wil brengen in deze wereld. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie gehoor hebben gegeven aan mijn oproep."


(Dit nieuwsbericht staat op

www.medjugorje.eu/nieuws/abortus/

en is een handmatige vertaling van

www.medjugorjetoday.tv/8674/ivan-lifts-irish-fight-against-abortion/)

 Attend an apparition – travel with Medjugorje Today

 

 

Spirit Daily circulated this article

http://is.gd/766AwB